Tochi Home Luxury

Tochi ontwerpt en ontwikkelt innovatieve en exclusieve concepten en producten voor uw huis en interieur. Producten die je een gevoel van luxe en warmte geven, producten die van je huis je thuis maken.

 

KWALITEIT

 Tochi staat voor high-end design en kwalitatief hoogwaardige producten. Voor de ontwikkeling van onze producten kiezen we voor fabrikanten met ervaring om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen. Tochi ontwerpen zijn uniek en verrassend. Ook de Tochi parfums zijn uniek, ze worden geselecteerd in de beste laboratoria in Europa. Een gedegen extractieproces en mix van aromatische grondstoffen, bloemen, planten, kruiden en houtsoorten vormen de basis van onze geuren.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid staat bij Tochi hoog in het vaandel en dit verwachten wij ook van onze toeleveranciers. Om aan deze voorwaarden te voldoen en om de beste kwaliteit te garanderen, werken wij alleen met gecertificeerde fabrikanten en de beste basismaterialen- en ingrediënten. Wij controleren al onze ingrediënten grondig, omwille van de gezondheid van uw en onze omgeving.